Close

Vi erbjuder en högkvalitativ städtjänst inomhus och utomhus.

 

Städning Nära Kungälv startade städverksamheten 2013 och har under dessa år målinriktat byggt upp företaget med en gedigen erfarenhet och professionalism gentemot våra kunder. Vårt viktigaste mål är att genomföra ett noggrant och oklanderligt städarbete i samarbete med både privatpersoner och företag.

Varje kund har sina egna önskningar och behov, därför har vi alltid ett första möte där vi med ett öppet sinne lyssnar på kunden och kommer överens om hur vi kan hjälpa till. Vi kommer överens om vilket datum tjänsten skall starta, hur ofta du vill ha städat och vilka tjänster, arbetsredskap och rengöringsmedel som behövs i ditt hem.

Vi tillhandahåller en högkvalitativ städtjänst inomhus och utomhus i Kungälv, Stenungsund, Kärna, Kode, Ale, Torslanda, Marstrand, Göteborg med omgivande områden. Vi sätter stort värde på personliga och långsiktiga relationer med våra nöjda kunder.

 

Vilka fördelar får du om du väljer våra städtjänster?

 

Erfarenhet

 Vi har 10 års erfarenhet i personalgruppen och stor erfarenhet av vad kunderna behöver.

Professionalism

Arbetet utförs noggrant och ansvarsfullt. Höga krav ställs på medarbetarna som utbildas kontinuerligt.

Kvalitet

Våra högt ställda krav, erfarenhet och omsorg om personalgruppen garanterar överlägsen servicekvalitet.

Samma städare

För att våra kunder skall känna sig trygga försöker vi se till att samma  städare besöker dig varje gång. Vi är flexibla och anpassar oss till ditt arbetsschema.

Helt perfekt fyttstädning hemma hos oss. Roligt med ett lokalt företag som jag verkligen kan rekommendera.

Ulrika H./ Kungälv

 

Kliniskt rent efter flyttstädning av vår lägenhet.

Andreas L. / Stenungsund

 

Städning Nära Kungälv har med stor omsorg och varsamhet städat vårt hem under mer än 5 år ( villa 7 rum och kök). Vi är mycket nöjda med bemötande och utförande.

Fam. Antonsson / Göteborg